Mot Mariefred!

Heej! :)
Sitter i sängen nu och ska gå om tio min, jag och Matilda ska till Mariefred och fira valborg med våran bror Andreas och hans familj :)
Jag har fixat mig och packat och allt nu, ska bara borsta tänderna. Så hinner tyvärr inte lägga in någon bild, men det får ni imorgon när jag kommer hem :)
Love Rebecca! <3

Kista med Bella!

Heej!
Sitter på min säng nu och ska snart packa en del.. Flyttar ju hem imorgon! :( :) Både kul och inte.
Igår så skulle jag ju varit på middag med en kompis, men det blev tyvärr inställt :/ Pga privata anledningar..
Så jag låg bara hemma och chillade..
Idag vaknade jag halv elva, fixade mig och åt sen åkte jag och Bella till Kista och shoppade! :D
Fick med mig lite hem som jag tänkte visa, men glömde fota dagens outfit, men den får ni senare ist ;)
Röd klänning :)
Svarta tygskor
Sån där bh grej, vet inte vad det heter :P
Rosa virkade ballerina
Shorts till syrran ;)
Nej, nu ska jag kolla på film och sen sova :)
Love Rebecca! <3

Orkar inte..

Heej!
Sitter i Bellas säng och bara chillar, vi ska snart färga ögonbryn och fransar :) Samt måla naglarna :D
Idag har jag bara gått i skolan, började dagen med nationella.. Sen vanliga lektioner och hade möte i Hässelby klockan 13, tbx till skolan för information och slutade 14:40, jag och Helena gick hem och jag började packa lite (flyttar hem i helgen igen) och hon va ute med Tyra, jag somnade och vaknade av att Helena sprayade hårspray i mitt öga -.- Vi  snackade en stund sen åkte vi till Ruccola och käkade, handlade på vägen och nu sitter vi här..
Jag skulle ju ätit middag med en kompis idag, men det blev inställt :( det var drf jag testade sminkningar..
Aja, har inga bilder så ni får en gammal :)
Jag för typ ett år sen :)
Love Rebecca! <3

Ni försår <3

Heej!
Sitter i köket och har nyss käkat..
Idag har jag bara varit i skolan, var äckligt trött imorse, men gick upp typ en kvart innan vi skulle åka och klädde på mig.. Hade först idrott, matte, bild och lunch :) Sen engelska + språk på det. Gick från skolan 15 och skulle hämta min mobil, men den funkade inte -.- så jag gick hem till mamma och mormor sjussade hem mig. När jag kom hem så duschade jag och pluggade ett tag..
Nu ska jag och Bella kolla på en film sen typ sova? Är sjukt trött.. Men imorgon är det fredag :D Då ska jag ju göra nåt ;) Det får ni veta imorgon ;D
Orkar inte fota, men tror ni förstår <3
Love Rebecca! <3

Stress

Heej!
Sitter nu på sängen och ska snart göra min engelskaläxa sen sova..
Jag har bara gått i skolan idag, va lite halvseg imorse. Men började med matte, engelska, dubbeltimme no, lunch, språk och sjöld :) Ganska chill faktiskt, efter skolan drog jag till pappa och hämtade ett papper, sen till mamma och jag, Matilda och mormor åkte till ekerö, käkade och sedan åkte vi tre + morfar till huddinge sjukhus för mamma har blivit flyttad dit.. Var där och när vi var påväg ut så mötte vi brorshan + familj i en korridor. Har inte träffat dem på 6 månader så det var underbart :') <3 Åkte tbx till ekerö och hämtade bilen, hem lämna Matilda och mormor körde mig till Vällingby. Fick vänta på Helena en halvtimme, sen in på donken och fick vänta där typ 20..? Skitmkt folk + kö -.- Vi käkade och sen hämtade hennes mamma oss och vi åkte hem.. Så kom hem typ tio.. Så nu ska jag som sagt göra läxan sen sova.. Har jättemkt att göra imorgon :/
Orkade tyvärr inte ta några bilder <3
Love Rebecca! <3

Äntligen hemma!

Heej! :)
Sitter på sängen och kopplar av just nu!
Imorse snozade jag 50 min, gick upp fixade mig snabbt sen åkte vi till skolan.. Hade först no, språk, svenska, lunch, idrott och hemkunskap. När jag slutat så hade jag bild 1,5 timme och pratade mkt med Ann-Christine <3 Sen skyndade till centrum och skulle till maskrosbarn och gå på steg 1, men fick då en påminnelse om ett möte i Hässelby SAMMA tid?! Paniik! Ringde och bokade om till fredag kl 13 :D
Skyndade till MB och hade jättemysigt där :) Till vällingby där de hämtade mig och vi åkte hem, va hemma 10 min, sen till blackeberg och köpa mat, hem och käka och nu sitter jag här heeelt slut och ska bara göra min engelska-grej sen SOVA! Såå jävla trött :/
Hoppas ni haft en bra dag! <3
Dagens outfit anyway..
Love Rebecca! <3

Sminkningar :)

Heej! :D
Helena har testat tre sminkningar på mig nu och jag tänkte lägga upp dem och så får ni oxå säga vad ni tkr :)
Smoky eyes
Smokey med glimmt av rosa
Golden eyes :)
Jag gillade alla tre jättemkt, men tror jag ska ha golden på fredag, för då ska jag göra en sak ;)
Love Rebecca! <3

Det går bra, ibland..

Heej! :D
Ligger i sängen och chattar och pluggar.. Går inte så bra, men ska skärpa mig efter detta inlägg :D
Jag slutade 14:40 och fick vänta på Helena.. Vi gick hem och käkade sen kom Cassi och Lexie och Helena och Tyra drog med dem. Jag städade rummet och sen la jag mig här.. Ska snart plugga och sen ska jag och Helena göra en sak ikväll :)
Dagens face :)
Love Rebecca! <3

Skolan..

Heej!

Sitter på so och ska skriva om en sekt. kul, men har jätteont i huvudet :(
Imorse var jag otroligt trött, trodde jag alrdig skulle komma upp.. Men gick upp, fixade mig och sen sjussade Peter oss till skolan och jag hade först svenska, engelska, matte sen musik och då spelade vi in, lunch och nu 2 timmar so.. Slutar kloan 15 och då måste jag vänta på Helena för hon har hemnycklarna -.-
Efter skolan ska vi hem och jag ska städa och plugga och försöka fixa mig mp4 till mamma..
Aja, uppdaterar er när jag kommer hem <3



Love Rebecca! <3

Som jag lovade :D

Ligger i Helenas söng, vi har kollat på a cinderella story 1, den var jättebra :D
Jag har fotat allt som jag lovade :D
Torsdagens outfit
Nuets outfit
En tröja jag köpte :)
Vanliga svarta shorts :)
Nytt puder (det gammla tappa jag i golvet) och ett rosa läppglans :)
Sminkservetter :)
Presenten jag köpte till Helena + en liten silvrig.. Bara ögonskuggor!
Nu ska jag ringa en person och sen ska jag sova. Hoppas ni haft en bra helg! <3
Love Rebecca! <3

Hemma igen! :D

Heej! :)
Har ju varit i skokloster i helgen, hos Renées föräldrar :)
Fredagen började med att jag var skittrött :( Fixade mig och drog till skolan. Efter skolan så åkte jag till Bålsta och Classe hämtade mig och vi åkte till dem och slappade :)
Vi har bara slappat och umgåtts hela helgen, jätteskönt.. Åkte 11:39 pendeln hem mot sthlm och momor hämtade mig i spånga, sen till mammas lägenhet och plocka undan i mitt rum, sen drog jag till pappas lägenhet och duschade sen tbx till mammas och vi åkte till sjukhuset sen sjussade mormor hem mig till Helena :)
Vi käkade för en stund sen och jag ska fota all min shopping och lägga upp den åt er! :D
Såå ni får vänta någon timme på dem ;)
Love Rebecca! <3

thoughts..

Heej!
Sitter i min säng och lyssnar på musik..
Idag har jag varit i skolan, hade nationella som gick bra. Efter skolan drog jag och Helena till Vällingby och kollade på kläder, fick med mig 2 plagg hem ;) Sen åkte på möte i Hässelby och Helenas mamma hämtade oss där. Hem och jag skulle städa, fixa bloggen och grejjer, men tror ni jag orkade? NEJ, så jävla lat -.- Jag SKA lägga upp shoppingen, jag lovar! På söndag antagligen..
Imorgon så ska jag till Kicki och Classe, så det blir nog inte så mycket uppdatering i helgen.. Men på söndag få ni shopping + outfits :D
Jag har ju gjort om designen och där står det lite hur jag växte upp, men skulle ni vilja ha hela historien? Kommentera då detta inlägg så kan jag skriva den :)
Godnatt kära läsare! <3
Love Rebecca! <3

I said..

Sitter fortfarande i Helenas säng :P
Har bara hämtat kameran, duktig tjej ;)
Iaf, vi ska åka och käka om en timme, hungrig som fan :P Sen ska jag kanske träffa en viss Person ;D Vi får se om jag orkar.. Skulle behöva plugga, men någon kom och hämtade mig energi och gick? Skämt o sido..
Aja, jag SKA plugga.. Har lixom 2 nationella + prov imorgon -.-
Men först, bilder till er :)
Oj, den va suddig :P såg de nu.. Aja..
Dagens outfit
Dagens face, men hade uppsatt i skolan för håret ser förjävligt ut..
Love Rebecca! <3

seeeeeegg.......

Heej!
Ligger i Helenas säng och gör ingenting..
Idag har jag varit i skolan och vid 10 hämtade mormor och morfar mig, för vi skulle till sjukhuset och träffa en läkare, lunch på donken i alvik och sen tbx till skolan och hade 2 heeeelt onödiga lektioner.. Efter skolan drog vi hem och kollade klart på en film, sen la jag mig här..
Igår hann jag inte blogga :(
Var i skolan hela dan och efter skolan gick jag till Matilda och mormor, sen till centrum och köpte en present till Helena och en chailatte :D Åkte sedan till stora essingen och hade steg 1 grupp på maskrosbarn, mormor och morfar hämtade mig där 19, åkte till sjukhuset och sen hem och åt, kollade på film som vi såg klart idag..
Har tagit kort på outfits men orkar inte hämta sladden.. Ni får dem ikväll ;)
Love Rebecca! <3

Lååång dag..

Heej!
Sitter jst nu på sängen och väntar på Helena, hon skulle komma hem 8, men hon har fortfarande inte kommit :/
Idag har jag varit i skolan, ganska segt.. Efter skolan gick jag till pappa och hämtade några saker, sen till mamma och åt mellis med Matilda och mormor, sen sjyssade mormor hem mig och jag chillade ett tag, sen bytte om och gick till pappa igen och hämtade cykeln och cycklade till träningen, var aass skönt! Cycklade hem och käkade, en halv kyckling 3 stora skivor bröd och en halv liter mjölk + nästan en liter vatten på träningen och så en vaniljmunk på det! :D Så jag är inte hungig kan man säga ;) ringde några samtal och satte mig här, orkar egentligen inte duscha, men måste.. Aja, hoppas ni haft en bra måndag! <3
Love Rebecca! <3

School tomorrow.. :(

Heej! :)
Sitter i sängen och har nyss kollat på film med Helena :)
Idah på eftermiddagen så packade jag upp mina väskor och Helena var och tränade med myran (Tyra).. Vi käkade vid halv sju och åt en polsk maträtt, kommer inte ihåg vad det heter, men det var potatisplättar med socker, skiiitgott! :D Jag fotade lite oxå, som jag lovade men glömde fota dagens shopping så den får ni imorgon :D
Helena just nu :D
En del av mitt boende just nu :P
Min nuvarande säng :D
Helheten från en annan vinkel :)
Dagens outfit :)
jag just nu <3
Ska sova nu, godnatt kära läsare! <3
Love Rebecca! <3

Uppe med tuppen! :D

Heej!
Sitter nu i min säng och kom hem för typ 40 min sen..
Idag var jag uppe med tuppen fan! Klockan ringde först 8, men Lillemor ringde inte så jag halvsov till nio och då hade hon precis börjat åka, så det var bara upp och fixa sig! Sagt och gjort, jag var uppe och färdigfixad 9:40, så jag ringde till mormor och bad henne göra frukost till mig, så det gjorde hon och jag promenerade till mammas lägenhet och mötte Lillemor på vägen. Vi gick hem och käkade och Matilda kom hem.. Vi fikade och åkte sedan till sjukhuset, fikade efter det och så sjyssade Lillemor oss till Vällingby och vi tog en latte och hon åkte hem. Jag och Matilda shoppade lite och sedan hem och käkade, sen sjyssade mormor mig till Helena och nu sitter jag här :P Ska snart städa min del, så jag får lite ordning på min saker så det inte är panik varje morgon :P
Har ni sett den nya designen? :D Helena har gjort den och jag är jättenöjd! Bara några småsaker som ska ändras.. om ni inte ser den tryck på f5, så borde ni se den :) Ni får bilder sen <3
Love Rebecca! <3

tomt..

Godkväll kära läsare!
Ligger i sängen och seegar, ska snart sova tror jag..
På eftermiddagen har jag inte gjort ett skit, bara legat och slappat..
Som ni ser är det lite förändringar på header, men den är under renovering och kommer bli klar om ett tag :) Så håll ut!
Nu ska ni få lite bilder <3
Jag och Matilda på påskafton :)
Våra outfits :)
Torsdagens outfit
Jag just nu, lite sårbar såhär på kvällen..
Love Rebecca! <3

I'm Sorry!

Heej!
Igårkväll när jag kom hem var jag helt blöt, (det snöade ju), hungrig och skittrött.. Kom hem 22 och käkade, sen kollade jag och Helena på film och somnade vid 1 och jag orkade verkligen INTE blogga, sorry!
Idag ringde klockan 10 ich Lillemor skulle häma mig 12 och vi skulle till sjukhuset, men eftersom det var så mky snö och halt så vågade inte hon åka hit..
Men jag seegade här ett tag, sen sjyssade Jimmy mig till mammas lägenhet och morfar hämtade mig och Matilda där och vi åkte till sjukhuset, var där ett tag, sen fikade vi och åkte hem igen. Då tog jag en dusch och jag och Helena började kolla på en film, men var tvungen att pausa för att jag hade bestämt med Lina att vi skulle skypa (hon bor i USA) men just nu skulle hon bara klä på sig, sen ringa mig :D Det är det som hänt, ska försöka lägga upp bilder ikväll, hittar inte sladden just nu..
Love Rebecca! <3

Ändrade planer ;)

Heej! :D
Det blev lite ändrade planer, för "P" inte.förnågon anledning..
Såå jag segade hemma ett tag och vid halv fyra drog jag hemmifrån och åkte till Farsta och träffade Balder, såni sitter vi här och segar :P Vet inte vad vi ska göra , Helena och Tyra är på tävling i knivsta och kommer väl hem om några timmar så ska väl åka härifrån är hennes tävling är slut.. :P
Gammal bild :)
Love Rebecca! <3

Ska träffa en viss "P" ;)

Heej! :P
Förlåt att jag inte bloggade igår, men var helt död och min internet slutade funka -.-
Sitter nu i min säng (luftmadrass) och ska snart fixa mig och träffa "P" ;)
Igår hade jag ju möte i stan 17, som gick bra. Åkte hem och packade klart, sen kom Helenas mamma oxh hämtade mig och vi åkte hem hit..
Helena är på Tävling med Tyra (hennes hund) och jag ska som sagt gå straxt.. Men LOVAR att komma med bilder ikväll! Måste packa upp och lite så sen bara :P
Aja, nu måste jag fixa mig. Uppdaterar sen! <3
Ser typ ut sådär, ofixad :P
Love Rebecca! <3

On my way, ofc!

Heej! :D


Hemma nu, men ska gå om typ 10 min..
Jag hade ju först möte med Yvonne (min soc-kontakt) mellan 11 och 12, men det drog ut på tiden och blev typ 20 över..? Sen hämtade morfar mig i Vällingby och vi åkte till sjukhuset, fick dock vänta länge där :/
Nör vi var klara där så sjyssade han mig till Coop i vinsta, för mormor och Matilda var där och jag skulle lämna några grejjer till mormor och så hjälpte jag dem att handla klart och bära hem allt :)
Kom hem 15, käkade, packade och nu ska jag iväg på nästa möte som börjar 17, i stan.. Har nästan packat allt faktiskt :)
Bara skolböckerna och datan kvar, Helenas mamma hämtar mig ikväll någon gång :)
Aja, lite uppdate, nu måste jag dra om jag ska hinna med tuben! <3



Puss & Kram, Rebecca! <3


Lång dag..

Heej!

Håller på att fixa mig, lite småstressad.. Har ett möte i Vällingby 11 lixom..
Pappa och Renée åkte jju inatt, vi gick upp och sa hejdå till dem faktiskt :P
Klockan ringde halv nio, men jag var typ död så snoozade ett tag och gick sen upp och duschade, åt frukost och nu fixar jag mig.. Ska gå om typ 20 min, ska bara sminka mig och platta håret först :)
Har tyvärr ingen bild, men det får ni sen :*
Sen ska jag till sjukhuset med morfar, hem & packa, sen har jag ett möte i stan 17..
Hoppas ni får en bra dag! <3


Lillan och jag <33



Love Rebecca! <3

Busy girl!

Heej!

Har varit ganska upptagen idag, men tänkte slänga in ett inlägg innan jag kryper till kojs..
Började med att jag skulle upp nio, men var så trött så jag gick upp typ kvarti tio.. Åt fruksot och klädde på mig sen gick jag till Vällingby och mötte mormor för hon skulle skriva på några papper om min mobil för skärmen har spruckit. Sen tog vi en Latte och hämtade Matilda hemma sen till Brommaplan och hämta morfar och så åkte vi fyra till st: görans sjukhus, för min mamma ligger där. Tänker inte säga varför för det är personligt och det är min mammas sak. Men det var ganska jobbigt att vara där, massa slangar och maskiner :(
Sen sjyssade morfar hem oss och vi köpte pizza och gick hem och käkade sen har vi bara segat, packade och ringde några viktiga samtal. Pappa och Renée kom hem vid 7 och då gick vi och käkade, kom hem vid kvarti nio- nio ungefär och vi hade massor att fixa.. Dem åker ju till USA imorgon och ska på en västindien-kryssning och kommer hem den 28 igen :P Så jag ska bo hos Bella, därför jag packat massa..
Dem åker 4 inatt och ska väcka oss för att säga hejdå -.- Så ska upp igen om typ 4,5 timme.. Kul, verkligen :D *NOOT*
Aja, nu har jag uppdaterat er och ska snart sova har en låååång dag imorgon, men uppdaterar om det imorgonbitti ;)
Puss och Godnatt fina läsare!



Love Rebecca! <3

om någon läser..

Hej!

Sitter och gör inte så mycket.. Jag kan verkligen inte blogga, jag vill men det går inte :/ Funderar på att byta portal kanske? Vet inte. ska iaf försöka bättra mig!!
Mina föräldrar åker på en resa på torsdag och jag ska bo hos min bästis, Bella :D Då ska jag försöka bli bättre! Men jag lovar inget..


Jag och Bella för ett år sen! <3



Love Rebecca! <3

Världens sämsta bloggerska? Tror faan det

Heej!

Jag lever! WOOOW :D
Jag är ledsen, men har haft väldigt mkt att göra :/ strul med datan, luren och hemma..
Vi har iaf påsklov och ska verkligen försöka uppdatera då! + det går inte mobilblogga frin min lur, skitjobbigt..
Ni ska få några bilder iaf! <3


I måndags när vi skulle på middag, för Matilda fyllde år!


Syster och jag! <3


Efter en träning, lite sexigt sådär ;) (noot)


Dagens outfit


Dagens face

Nu har ni fått lite uppdatering! :)



Love Rebecca! <3

RSS 2.0