De e jobbigt.....

Hej!


Jag har inte mått så bra dem senaste dagarna, allt med Erik tar knäcken på mig.. Jag kan gråta tills jag spyr i timmar.. :/
Annars går jag i skolan och det är hur jävla tråkigt som helst!! Jag gillar det verkligen inte asså..
Vi har bas-dagar i skolan och det är väldigt tråkigt.. Vi pluggar bara svenska, matte, engelska och åker skridskor idag och imorgon.. -.-
Idag efter skolan kollade jag på en film med tvillingarna Ashley och Mary-Kate Ohlsen.. Den va as bra..
Nu väntar jag på mat och har migrän.. Efter maten ska jag fixa mina skridskor tills imorgon, kolla på familjen annorlunda, sen sova.. Jag är riktigt trött + mensvärk OCH migrän.. :(
Hoppas ni mår bra..



Peace

Du får mig att spy!

Asså fy faan!!! Du får mig att spy, du har redan ett nytt förhållande?!?! Jävla äckel!!
Du sa nyss i telefon att du inte kommit över mig till 100% men nu e du tsm med henne!! EEUWW!!!
Jag känner spyan i halsen när jag tänker på dig, men är så jävla glad när jag pratar med dig.. Fattar inte varför jag fortfarande lever..
Jag älskar dig, jag är fortfarande dödskär i dig! Men du bara går vidare utan att bry dig! Jag kommer aldrig mer våga öppna mig för någon, för du gjorde såhär mot mig..
Att bara se dig på bilder får mig att vilja ta mitt eget liv..
Jag gråter så mkt varje dag att jag spyr, för jag är helt förkrossad..
Fattar inte varför du tar kol på mig, du är ju bara en person.. Men en person jag älskar mer än allt annat på jorden..
FATTAR INTE VARFÖR JAG BARA INTE KOMMER ÖVER DIG!?!?!??!?!? HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA!!!
Du vet iaf vem du e </3


Erik <3

Jag älskar dig så jävla mkt, det går inte att beskriva hur mkt du betyder för mig.. Du fick lära känna mig till 110%, det har ingen annan fått göra.. Du var den som förstog mig, stöttade mig och älskade mig som den jag är och försölte inte ändra på mig.. När du gjorde slut med mig blev jag helt förkrossad, jag kommer vara förkrossad i månader och nu finns de ingen som är där för just mig, förså mig och älska mig.. Du vet hur jag har det och hur jag mår.. Men ämdå gjorde du såhär mot mig.. :'(
Jag kan inte sluta tänka på dig, det går bara inte, att se bilder på dig och höra ditt namn får mitt hjärta att slå ett extra slag, men det gör så ont inuti mig, för du dumpade mig för en annan tjej, för henne..
Vi var inte tsm länge, men allt med dig kändes så bra och speciellt.. Fattar inte hur det blev såhär. Det jag gjorde ångrar jag så jävla mkt, men det är inget jag kan fixa nu, för du har glömmt mig..
Vi har många minnen tsm, jag börjar gråta av glädje när jag tänker på dem, för jag var så lycklig då, men dig, ingen annan.. Jag vill bara ha dg, ingen annan.. Du är det bästa som hänt mig och du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta..
Jag älskar dig Erik, jag sa föralltid och jag menade det oxå! <3

Har inte orkat..

Hej...


Jag har inte orkat blogga, haft mkt i skolan och så..
Jag och Erik har tyvärr gjort slut så jag kommer inte blogga på ett tag till.. Jag mår väldigt dåligt och är rätt ledsen..


Peace


Skolan har börjat igen :'(

Heeeej!! :)


Idag började skolan igen :(
Det var väldigt segt att gå i skolan faktiskt, händer lixom inte så mkt..
I helgen har jag bara varit med Erik och vi har inte gjort så mkt spec, varit lite med Rasmus :)
Idag har jag åkt till pappa och vi ska skruva upp en rullgardin i mitt rum snart :)
Sen ska jag nog packa upp mina kartonger...
Nu ska jag kolla vad de andra håller på med!



Love // The princess! <3

Ouupss! ;O

Heej!! :)


Jag har helt glömt, orkat eller hunnit blogga sen jag kom hem från Gran Canaria! Förlåt!
Jag hade det iaf sjukt skönt där, 22 grader varmt varje dag, låg bara i solen och chillade nästan varje dag. En dag var vi vid havet och en annan på ett vattenland :) Det var verkligen sjukt klu där :)
Det var verkligen jätte fint oxå :)
Jag kom ju hem i Lördags natt, mitt plan landade 23:30 och jag var hemma 02:05. På Söndagen kom min Nalle till mig och vi byggde ihop en bokhylla till mitt nya rum, jag har ju flyttat. Sen packade jag upp lite julklappar :) Sen har vi bara tagit det lungt alla dagar :) Han åkte hem igår och är på väg hit nu igen :)
I julklapp fick jag: av mamma fick jag en kamera med fodral och minneskort, lite smink, ett par tofflor, en kofta, av pappa och Renée fick jag Gran Canaria-resan och en laptop, Sen fick jag ju massa paket av min farmor och farfar, Renées föräldrar, mormor och morfar, faster, farbror, mina kusiner, min syrra och älsklingen såklart :)
Av min nalle fick jag ett halsband, ett armband, en mjukisnalle och en nyckelrind med en prinsesskrona på (a) :D
Nu ska jag göra mig klar för att gå till Vällingby och köpa jeans och lämna tbx några filmer jag hyrde :)



Love // The Princess!! ;) <3


RSS 2.0