Ouupps! :D

Heej! :D


Sitter i sängen och övar på luciasånger :P Ganska tröttande faktiskt.. Ska snart fixa mig och gå och lägga mig, är sjuukt trött + börjar tidigt imorgon..
Inget uppdaterande, jag vet. Men igår gick jag bara i skolan, efter skolan drog jag hem och var med pappa och Matilda, de båda är sjuka.. Sen vid halv sex drog jag och tränade, hem, käka, duscha och typ gick och lade mig.. Var såå jävla trött imorse asså.. Gick till sist upp iaf och hade massa tråk lektioner.. När jag kom hem var polski (städerskan) här :P Pappa var hemma och sjuk och Matilda är hos mamma.. Var lite med pappa, sen pluggade jag, gjorde mat, gick till mamma, kom hem och nu sitter jag här =) Ska som sagt snart gå och lägga mig..
Hoppas ni söta bloggläsare mår bra <3



Love Rebecca <3

Tröött!!

Heeej! :D

Ligger i sängen och seegar :P
Vad har ni sötnosar gjort idag? :)
Min dag började iaf med att familjen åt frukost tsm och såå :)
Sen hade jag tänkt att plugga, men började kolla på gymnasium ist och vid halv två frågade pappa om jag och Matilda ville gå på bio, så vi gick till centrum och kollade på breaking down part 1, den var ganska bra :)
När jag kom hem fortsatte jag med gymnasie-grejjerna och nu orkar jag inte längre :P Min hjärna börjar lägga av.. Ska typ sträcka på benen och sen plugga, på riktigt :D
Hoppas ni haft en bra dag <3



Love Rebecca! :* <3

Lååååång dag igår..

Heej! :D

Ligger i min säng och segar, ska snart krypa i säng, är ganska trött..
Igår (fredag) så var jag på gymnasiemässan med skolan, gick med Bella, men treäffade Alicia, Jesper, My, Steffi och MASSA annaat trevligt folk :) Va med Alicia de sista timmarna för Bella skulle va med Cassi....
Va på mässan i 5 timmar, fån halv tio till halv tre.. Tog bussen från mässan till Balder (hade inget att göra och skulle ivåg på en grej efter) Så var där i kanske en timme, en och enhalv kanske..?
Åkte från Hökis till stora essingen och skulle på en grej (kan tyvärr inte nämna det här i bloggen) och kom hem vid 23:40.. Heeelt död! Satt och pratade med Renée ett tag och gick och la mig vid 1..
Vaknade vid halv elva, käkade frukost och segade runt..
Vid 16 vi (hela familjen) till jakobsberg, vi skulle bowla med pappas släkt =) Det var väldigt trevligt och vi gick till våra kusiner efter och åt middag och fikade :)
Kom hem vid 21:30 typ och nu ska jag snart sova :)
Hoppas ni mår bra <3


Gammal vild på mig..



Love Rebecca <3

Segt..

Heej!

Igår gick jag bara i skolan, va med Niklas när vi slutat, sen typ käkade och segade hemma..
Idag har jag oxå bara gått i skolan, segat här hemma på eftermiddagen, tanken var att jag skulle plugga, men orkar verkligen inte. Ska nog göra det.. snart.. kanske... Heheh :D
Har fotat både gårdagens och dagens outfit, men kameran ligger därborta och sladden oxå, orkar inte gå upp ur sängen... :P LAT!
Men KANSKE lägger upp det sen, om jag kommer ihåg ;)
Hoppas ni haft en bra dag <3



Love Rebecca :* <3

Mycket att göra..

Heej! :D


Sitter i skolan och har precis gjort klart mitt engelska-arbete, väntar på min lärare så tänkte blogga så länge :)
I söndags var en riktigt seeeg dag, vaknade vi 12, gick upp käkade frukost, kollade på tv, käkade lunch fixade mig och packade. Tog bussen hem vid 17, var hemma ca: 19:30, pappa och Renée hade fastnat i London så jag duschade och gick till en kompis och sov där. Hade sovmorgon på måndagen, så började 9:35 :D Efter skolan gick jag och hämtade mina grejjer och sen hem och chillade. Igår (tisdag) så började dagen med att jag försov mig -.-' Missade no, men tog igen det på språk (har inget språk) oxh efter skolan. Hade sen svenska och lunch, simmning efter lunchen, det gick jättebra och sen slutade jag. Fixade mig och landade hemma vid 15, städade mitt rum, plockade tvätt, vakumpackade tävken och kuddar, möblerade tillbaka mitt rum, käkade middag, pluggade, titta på 112-på liv och död, standard :D Sen gick jag och la mig vid 21:30, läste ett tag och var GRYMT trött imorse när klockan ringde vid 6.. Gick upp fixade mig och så till skolan för extra lektion, sedan matte och nu engelska =) Slutar om typ 5 min, sen har jag no..
Hoppas ni haft det bra <3



Love Rebecca! :* <3

Sorry!

Heej!
Ligger halvdöd i Jespers säng och har inget att göra..
I Torsdags sov Helena hos mig, vi hade tjejkväll ;) Sååå mysigt <3
Igår åkte jag och Matilda hit till Jesper och Emy och idag har jag, Matilda och Emy varit på handbollsmatch i Liljeholmen :) Kom hem vid halv fyra och käkade på donken oxå, sååå jävla gott :D
Ikväll ska vi typ bara ta de lungt, mysa lite <3 Pappa och Renée åkte till London i Torsdagd,de kommer hemimorgon-natt igen..
Love Rebecca! <3

Hos Bella! <3

Heej! :D
Sitter hos Bella och ska snart till centrum =)
I centrum ska jag på ett möte med min sockontakt.
Idag har jag bara gått i skolan typ, ganska segt..
Har gått i skolan hela veckan.
Börjar bli frisk så det är bra :D
Aja, nu ska jag va med Bella och snart dra!
Love Rebecca! <3

Sjuk :(

Heej! <3


Jag har varit sjuk hela veckan, drf jag inte bloggat något.. Verkligen ledsen för det, men jag låg bara i soffan och typ frös, svettades och hostade sönder min hals :( Fortfarande inte helt frisk, men mycket bättre! :)
Uppdaterar mer i veckan!



Love Rebecca! <3

Sjuk :(

Heej!

Ligger i soffan och segar, är sjuk :( 
Var hos mina kusiner igår.. Uppdaterar när jag mår bättre.. <3



Love Rebecca! <3

Seegt..

Heej, What's up Bitches! ;)


Hahah, nää, men tja :) Ligger i min säng nu och tar en paus :D
Igår segade jag hemma hela dagen, åkte till stan och boxades med Ulf på kvällen, så har sån j*vla träningsvärk idag :( Ont i hela kroppen..
Idag då, gick upp vid elva, tvättade håret, åt frukost, städade mitt rum, plockade in i diskmaskinen, plockade fram allt jag ska packa och nu ligger jag här :) Ska snart fixa mig, packa sen typ dra :) Ska ju till min låtsasmormor och låtsas morfar :) Min buss går vid 15 från centum.. Så måste dra om typ en timme :)
Aja, måste fixa mig nu, hoppas ni får det bra, jag kommer hem på lördag-kväll igen <3


Bild från i våras :)



Love Rebecca! <3

What have I been doing? ;)

Godkväll :)

Har verkligen inte haft tid att blogga, Sorry!
I Torsdags var jag i skolan, tränade med Alicia på kvällen :)
Fredag så var jag i skolan, efter skolan hämtade Bellas mamma oss, vi åkte hem till henne och packade och var med Daniel och Maciek :P Åkte hem vid 18, käkade och var bara hemma resten av kvällen, har ju inte haft något internet sen i Torsdags..
I lördags var jag bara med familjen, jättetrevligt <3 I söndags var jag hos mormor och morfar på dan, Andreas, Emma och Lita var där oxå, Matilda och mamma var med oxå..
I söndags sov jag hos Bella, det var sjukt kul :) Hon har juu flyttat till en lägenhet i centrum, igår var jag bara med henne och på kvällen tränade jag :)
Idag typ, vaknade, fixade mig, städade rummet och åkte till brommaplan, pappa hämtade mig där och jag var med honom på jobbet hela dagen :) Mkt kul :D (han är lastbilschaufför)
Ikväll har jag inte gjort så mkt, smsat med Kim, ska typ träffa honom imorgon <3
Några av er ville ha frågestund, fråga på nu så svarar jag på alla som jag får fram tills lördag, så svarar jag på söndag :) <3


Jag och Matilda i turkiet <3



Love Rebecca! <3


RSS 2.0