Tiden försvann!

Heej!
Som ni märker blir det inget uppdatering på helgerna, är ju inte hemma :(
Jag var iaf i skolan som vanlig i fredags och efter skolan så va jag i Vällingby med en kompis och köpte en bikini och en tiara till balen :D 'Cause I'm the princess (a) Rullade mot stora essingen vid 17, och var på fredagsmys där, det var superkul! Vi gick och badade och grillade och bara chillade där hela kvällen, så himmla mysigt! <3
Åkte hemmåt vid 23:30, men det var trassel med tuben, så sjukt störande -.- Så var inte hemma förens halv ett,och då gick jag och la mig direkt..
Upp tidigt på lördagen, äta snabbt och fixa sig, hämtade Matilda J och åkte till landet, lämnade Matildorna där, sen åkte jag och pappa till maskinmässan, åkte hemmåt vi 15, var på landet 16.. Chillade hela kvällen och grillade :)
Imorse gick jag upp lika tidigt, äta och sätta sig i bilen mot stan. Till lägenheten och duschade, käka lunch och fixa sig. Mötte en kompis och vi åkte till stan. Var där hela dan och kom hem vid 18, käka 19:30 sen plocka undan, fota och nu sitter jag här :) Ska snart fixa mig och sova, för jag är ganska trött..
Vad har ni gjort i helgen? :)
Gårdagens outfit :)
Dagens outfit + virkade ballerina, brillor, koft och väska :)
Dagens face
Tiaran jag köpte :D
Bikinin :)
Är faktiskt väldigt nöjd med mina köp!
Hoppas ni haft en bra helg <3
Love Rebecca! <3

Såjävlatrött!

Heej! :D
Ska snart fixa mig och sova, är så sjukt jävla äckeltrött!
Började med att jag hade svårt att sova inatt :/ Klockan ringde tidigt och de va bara att gå upp och fixa sig.. Gick till centrum och åkte till spånga IP. Dagen där började med vattenkrig -.- Så vart lixom inte lite blöt.. Torkade lagom till lunch och nör vi hade rast låg jag och sov i solen typ 1 timme, sköönt!! Dem som var klara fick åka hem men jag har inget busskort så jag var tvungen att vara kvar och vänta typ 1,5 timme :/ Mot vällingby och sen ner till skolan och jobba 1,5 timme. Möte i hässelby gård 16:15 och var hemma 17:45. Käka, dusch på det och sen kolla mail, ringa samtal och fixa. Nu ska jag plocka undan i mitt rum fixa mig, sen SOVA!!! Bränt sönder mitt ansikte i solen idag :(
Bränd och sliten Tjej!
Love Rebecca! <3

Lite om min uppväxt..

Jag föddes som sagt sommaren 96 och fick en lillasyster våren 99, Matilda och vi har samma föräldrar. Våran mamma är alkoholist och mina föräldrar skilde sig när jag var 8 år. Det har alltid varit tufft hos min mamma, för man har alltid haft en oro och eftersom jag är äldst har jag alltid tagit hand om min lilla syster. Men i augusti 2011 fick jag nog, jag ville göra något med mitt liv och leva MITT liv, inte behöva ta hand om någon annan och alltid vara vuxen. Så jag bestämde mig för att flytta till min pappa och låtsasmamma som bor två gårdar från min mamma. Jag bara tog mina saker och dök aldrig mer upp hos henne.. Sen dess har allt varit mycket upp och ner och i slutet av mars det här året hamnade min mamma på sjukhus och blev nedsövd i ca: 6-7 veckor och sen den dagen så har allt blivit tuffare. Mycket press från skolan och släkten och jag har inte kunnat leva mitt liv som jag ville. Jag berättar det här för jag kände mig redo för det och kommer nog fortsätta göra det. Om ni har några frågor eller vill att jag ska berätta något mer så säg bara till, jag berättar gärna! :)

 

Love! <3


Stolt! :D

Heej! :D
Sitter på mitt rum, like always hahah :P
Nej, men jag bloggar alltid innan jag går och lägger mig, det är drf ;)
Idag har varit nästan en vanlig dag.. De två första lektionerna fick vi göra lite vad vi ville, så jag kunde ju haft sovmorgon :/ men men.. Hade sedan teknik som gick väldigt bra faktisk, förutom att jag brände håret 2 gånger och Sahro råkade klippa en bit av min naglen :P Shit happens..
Sen lunch och de andra drog till Kanaan och badade, men jag ville inte följa med så la mig på skolgården och stekte :D Hade sedan språk och då gick jag, Dennis och Lexandra till bilden :) Sedan slöjd en timme som jag blev klar med :D Sedan bild igen i 2 timmar som jag nästan är klar i :D Sedan mot lokala och käka en sallad. Hem och nu sitter jag här. Ska fixa några saker innan jag går och lägger mig och imorgon har vi friidrottsdag i Spånga med skolan -.- Kuul, verkligen!
Dagens outfit + svarta tygskor :)
Hoppas ni haft en bra dag! <3
Love Rebecca! <3

Stressigt, always

Heej! :D
Sitter just nu i mitt rum och pratar med Erik i telefon :)
Dagen började med 55 min zone och sedan stress-fixa mig och gå till skolan. Hade teknik fram till tolv, lunch 30 min sedan yttligare teknik 1 tim.. Rast och hemkunskap på det! Då gjorde vi massa kakor.. Gick till bilden och jobbade en timme, sen mot tuben och åka till stora essingen.. Hade steg 1 och sedan hem och käka, duscha och nu sitter jsg här.. Glömde fota så det blir inga bilder ifrån idag ;(
Socialt -.-
Love Rebecca! <3

Vanliga långa måndag..

Heej! :D
Sitter just nu i mitt rum och ska alldeles snart sova.. är riktigt trött och hade svårt att sova i natt :(
Aja, har varit ganska seg dag.. Valiga lektioner utom musik, då hade vi håltimme.. Efter skolan gick jag till vårdcentralen och tog min 2:a spruta mot livermoderhalscancer, tbx till skolan och jobbade en timme.. Sen hem käka, planera, ringa samtal och plocka disk.. Sen kollade jag på ett program, fyllde i massa papper och nu sitter jag här :) Ska som sagt snart sova, och glömde fota ;(
Gaalen kväll med bästa vän ;) <3
Love Rebecca! <3

resten..

Råkade klicka på publicera -.-
Liiite bilder från Norrtälje ;)
Iaf i fredags skulle vi till mormor, och vi va i stinsen och shoppade innan. Hem, packa om och sedan mot mormor.. Igår var vi och hälsade på mamma och bara tog det lungt och idag så kom jag hem vid 13, städade rummet och duschade och lite så :)
Hoppas ni haft en bra helg!
Sliten brud..
Love Rebecca! <3

Den lååånga helgen ;)

Heej! :D
Sitter på mitt rum just nu och håller på att måla naglarna :D För en gångs skull..
Det har ju varit långhelg och det började med att jag INTE hade packat när Peter skulle hämta oss.. Jag snabbpackade och vi åkte mot Norrtälje.. Orkar inte berätta i detalj, men helgen har varit underbar och jag har haft sjukt kul! :D Vi har iaf tagit första doppet, umgåtts, varit och shoppat, och bara njutit av tiden :)

D.Ö.D

Heej!
Sitter i mitt rum och ska snart packa och sen sova!
Igår var det måndag och vi hade vanliga lektioner fram till lunch, sen slutade vi för att vi hade grimstaskolansdag senare.. Mellen de så var jag kvar i skolan och pluggade.. Efter att det var slut drog jag hem med pappa, satte på mig långkläder och vi gick ner och käkade på lokala. Sen hem, plugga och gick och lade mig. Hade svårt att sova och har sovit oroligt :(
Gårdagens outfit :)
Gårdagens face :)
Idag vaknade jag helt död, fixade mig och drog till skolan. Hade nationella i matte, svenska, lunch, idott, hemkunskap och sen slutade jag. Gick till bilden och jobbade bra ett tag, sen möta Sarah och åka mot stora essingen. Hade steg 1, hem käka och sen fastnade jag här.. Ska alldeslesstraxt packa och sen sova. Jag och Matilda ska ju till Norrtälje imorgon ;)
Glömde fota dagens outfit, I'm sorry! <3
Hoppas ni haft en bra dag
Love Rebecca! <3

Jag varnade..

Heej! :D
Som jag varnade om skulle det bli dålig uppdatering, tyvärr :(
Iaf, nu tar jag mig lite tid att skriva :)
I fredags var jag i skolan, ganska okej faktiskt. Men när jag skulle hem så öste regnet ner så jag stannde kvar och pratade med min Syo, så slutade det regna och då gick jag :D Smart brud ;)
Hem och chillade ett tag, pluggade en stund. Drog vid halv sex, skulle till fredagsmys på maskrosbarn. Kom dit vid 6 och chillade där hela kvällen :) Sjukt rolig kväll verkligen <3 Skiver inte namn pga att alla kanske inte vill det, hoppas ni respekterar detta!
Kom hem vid 12 och typ gick och lade mig direkt..
Fredagens face :)
Fredagens outfit, j*vligt kallt på kvällen när jag skulle hem ;(
Igår så blev jag väckt halv tio, käkade frukost och sedan pluggade jag hela dagen. Har jättemycket som ska in nästa vecka :( Men jag hinner nog ;)
På kvällen åkte vi till mina kusiner för den yngsta fyllde år :p Kom hem vid halv tio typ och då satte jag mig framför datan och mailade lite :D
Gårdagens outfit
Och idag har jag oxå bara pluggat, så jag är nästan klar :D Satt ute i solen en timme förut så har fått lite färg :D Ni får ingen bild på mig, ser ut som jag vet inte vad. Men ni får bild på det fina vädret :)
Nej, nu ska jag skriva klart, sedan städa rummet och duscha :)
Fin utsikt ;)
Hoppas ni haft en bra helg <3
Love Rebecca! <3

Lång dag idag oxå..

Heej!
Sitter i mitt rum och HELT slut! Sjukt trött och stressad :(
Trött för det har varit en lång dag och stressad för jag har jättemycket i skolan :(
Jag ska iaf snart sova..
Idag så började dagen med längdhopp -.- kuul, verkligen...
Sen matte, bild, lunch, engelska, språk som vi slapp så jag gick till bilden och sedan hade jag ett möte 16 i hässelbygård och sedan ett 18 i vällingby, sen hem, käka, duscha och nu sitter jag här.. Glömde fota dagens outfit tyvärr :(
Varnar om dålig uppdatering de närmaste veckorna, har som sagt sjuukt mkt i skolan :(
Love Rebecca! <3

Fullt schema..

Heej!
Hann verkligen inte blogga igår, förlåt för det <3
Igår så gick jag iaf i skolan på dagen, slutade halv fyra, hem och länma böcker och hämta papper, upp till centrum och hämtade mig lur <3 Min älskade lilla bebis :D Mot tuben och skulle möta Sarah, men hon missa den så fick vänta tio min :P Åkte mot Stora Essingen och hade steg 1, sen hemmåt och landade här vid 20, käkade, pluggade och fixade lite.. Somnade vid 22:30 typ..
Gårdagens outfit + de nya virkade ballerina
Idag då? Vaknade ganska seg imorse, men pallrade mig upp och fixade mig och gick till skolan. Hade först matte, engelska, dubbeltimme no, lunch, språk och slöjd :) Gnaksa chill dag faktiskt, hem och skulle pluggat, men någon hämtade min energi.. :( Mentog mig i kragen och pluggade lite iaf :) Sen käkade jag, plugga lite till och nu ska jag göra mina armhävningar.. Alicia har utmanat mig att göra 30 varje dag tills lovet.. Sen ska jag leka med min bebis (lur) :D Sen sova! Äntligen :p
Jag just nu, glömde fota dagens outfit ;(
Hoppas ni haft en bra dag! <3
Love Rebecca! <3

Vanlig måndag..

Heej! :D
Sitter just nu framför datan och ska straxt sova, är ganska trött famtiskt..
Idag då, vaknade i tid och gick upp, fixade mig och käkade. Sedan mot skolan, hade svenska, engelska, matte, musik, lunch och så so, men vi fick inte ha datasalen och jag ligger efter i mitt arbete så jag frågade vikarien om jag fick gå hem och jobba, så det gjorde jag :D Pluggade hela eftermiddagen och vid 17 gick jag till Helena för att hämta min cykel, sedan till träningen, hem, duscha, käka och nu hr jag precis färgat ögonbrynen, men blev missnöjd :( Aja.. Skulle behöva måla naglarna, men orkar inte så det får bli medel på bara..
Hoppas ni haft en bra måndag <3
Dagens outfit + svarta tygskor
Love Rebecca! <3

Söndag kväll!

Heej! :)
Sitter just nu och målar tånaglarna, rosa ofc :D
Jag åkte som sagt var till skokloster i fredags. Jean (Marcus pappa) och Marcus hämtade mig i skolan vid kvart över två och Jean sjyssade oss till Barkarby, vi fick vänta på pendeln 20 min -.-
Åkte iaf till Bålsta och Classe hämtade oss där.. Jag orkar inte berätta i detalj, men helgen har varit fantastisk och vi har bara umgåtts, oförglömlig helg helt klart <3
Vi rullade iaf hemmåt med 13:39 pendeln idag och jag åkte direkt till st: Görans och mötte mormor och Matilda. Hälsade på mamma och åkte sedan hem. Var hemma 16 och då duschade jag och städade mitt rum :P Annars har jag inte gjort så mycket ikväll.. Ska snart renskriva en läxa, maila lite sen ska jag sova :D
Hoppas ni haft en bra helg! <3
fredagens outfit
Rummet innan jag städade:
Och efter:
Såhär lite halvsnygg när man duschat på en söndageftermiddag ;D
Nej, nu läxa och sen sova! <3
Love Rebecca! <3

Skolan..

Heej!

Sitter i skolan och har so, var sjukt seegt att gå upp imorse :/
Ska till skokloster idag med Marcus så det blir ingen uppdatering i helgen, men jag har kameran med mig :D
Men men, nu har jag brottom till nästa lektion. Uppdaterar på söndag när jag kommer hem igen! <3


Love Rebecca! <3

Sova <3

Heej!
Sitter i min säng och ska snart sova, bara borsta tänderna först :)
Idag har varit en ganska bra dag, hade idrott första lektionen som var kul, sen matte då vi hade vikarie så vi gjorde typ inget, bild efter det och så lunch :D Skiit soft väder ute ju, även fast det bara var 11 grader :/ Men inte så kallt.
Prov efter lunch, som gick bra och så språk som vi slapp så jag gick till bilden 1,5 timme och sen hem bytte om och gick till spåret, joggade med Alicia och sedan satt vi och snackade massa skit :P Hem och käkade, duschade och sedan har jag bara chillat.. Har två hemprov jag måste göra, men har helt glömmt bort dem :( Såå det blir att plugga gärnet i helgen och nästa vecka, jag kommer klara det, Jag vet det! :D
Aja, supertrött nu men ni får två bilder :)
Dagens outfit
Innan hjag gick till spåret :)
Love Rebecca! <3

Nationella, prov, läxor, no life?

Heej!
Sitter i sängen och pratar i telefon med en killkompis :)
Idag har vi haft nationella i matte, gick ganska bra faktiskt :D
Efter det hade vi vanliga lektioner som var lite halvsegt, men fett skönt väder :D Hade faktiskt shorts!
Efter skolan gick jag till mamma och hjälpte mormor med några saker, sen hem och plugga på genetik, käkade och lite chillade..
Nu ska jag plocka undan i mitt rum, färga ögonbrynen och sedan sova typ?
Hoppas ni haft en bra dag :)
Dagens outfit :)
Love Rebecca! <3

Home Sweet Home, Right?

Heej!
Sitter i sängen och planerar veckan just nu, har sjukt mycket på schemat och vill ändå försöka träna och umgås med familj och vänner.. Livet är inte lätt att få ihop asså :/ Men, men man kan inte alltid vara perfekt och jag försöker åtminstonde :D
Jag firade som sagt var valborg i Mariefred med min äldsta brorsha Andreas och han familj :)
Det var mkt trevligt och vi träffade deras familj som jag inte träffat på ett år? Ett och ett halvt kanske? Jättelänge iaf!! :( Men, men vi hade det awesome och ni ska få massa bilder :)
Enjoy! <3
Lita och jag, suddig, men skit samma
Jag och Loppan :)
Fackeltåg
Loppan! <3
Jag och Matilda :)
Brasan
Fyrverkerier :D
Det var lite bilder :)
Hoppas ni hade en valborg, skriv gärna och berätta vad ni gjorde <3
Love Rebecca! <3

RSS 2.0